Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daniel Buczek Michal H (2757 niezalogowanych)
65 Postów

(limonka)
Początkujący
Hehe Brzydal, dam znać po najbliższym zachorowaniu na Aaaapsik, jak mi poszło to leczenie placebem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Hej wam wszystkim,sytuacja z mojego życia,w czerwcu moja mama dostała rumienia na skórze oraz spuchły jej nogi,ok poszła do lekarza dostała antybiotyk,niestety nic nie pomógł dostała po jakimś czasie następny i jeszcze następny,ciągneło się to przez 4 miesiące aż początkiem grudnia coś się zmieniło,zaczoł ją kurwa boleć brzuch na dodatek.Lekarze podjęli decyzję że trzeba zrobić USG jamy brzusznej,okazało się ze na prawym jajniku jest MAŁY GUZ,oczywiście mama dostała zaś recepte aby owy guz się wchłonął w następnym badaniu USG okazało się że guz za małego zrobil się na 7cm dostala nastepne leki w oczekiwaniu na wyniki badań OKAZAŁO SIĘ ŻE MARKERY ZAGINEŁY poczym podjeliśmy decyzje że pojedziemy do innego lekarza (PRYWATNEGO) tu znowu USG w wyniku którego okazalo się że jakims dziwnym trafem są KURWA dwa guzy a nie jeden z tym że w tej sytuacji dostała mama NATYCHMIASTOWE skierowanie do szpitala na zabieg operacyjny

Tam wczesniej czytalem że,nie pamiętam nicka koleżanki co miała rękę załamaną jak tak strasznie Cię boli to jedź do Polski oni tam potrafia po co cierpieć,jak miałem 13 lat złamałem rękę w nadgarstku,nastawiali mi ją trzy razy i do dzis mnie boli jak sie zmienia pogoda wiec po co takie gadanie ??????????

TAK siedzę i się zastanawiam po co wy to wszystko piszecie ten zły tamten dobry jak wszędzie jest takie samo gówno??? czyżby kogoś zawiść zżerała,czy jak???nudy???żal do kogoś???nie potrafię tego ogarnąć A nie lepiej polecić kogoś co pomógł zwalczyć chorobę byśmy wiedzieli gdzie w razie czego się udać???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
Hej wam wszystkim,sytuacja z mojego życia,w czerwcu moja mama dostała rumienia na skórze oraz spuchły jej nogi,ok poszła do lekarza dostała antybiotyk,niestety nic nie pomógł dostała po jakimś czasie następny i jeszcze następny,ciągneło się to przez 4 miesiące aż początkiem grudnia coś się zmieniło,zaczoł ją kurwa boleć brzuch na dodatek.Lekarze podjęli decyzję że trzeba zrobić USG jamy brzusznej,okazało się ze na prawym jajniku jest MAŁY GUZ,oczywiście mama dostała zaś recepte aby owy guz się wchłonął w następnym badaniu USG okazało się że guz za małego zrobil się na 7cm dostala nastepne leki w oczekiwaniu na wyniki badań OKAZAŁO SIĘ ŻE MARKERY ZAGINEŁY poczym podjeliśmy decyzje że pojedziemy do innego lekarza (PRYWATNEGO) tu znowu USG w wyniku którego okazalo się że jakims dziwnym trafem są KURWA dwa guzy a nie jeden z tym że w tej sytuacji dostała mama NATYCHMIASTOWE skierowanie do szpitala na zabieg operacyjny

Tam wczesniej czytalem że,nie pamiętam nicka koleżanki co miała rękę załamaną jak tak strasznie Cię boli to jedź do Polski oni tam potrafia po co cierpieć,jak miałem 13 lat złamałem rękę w nadgarstku,nastawiali mi ją trzy razy i do dzis mnie boli jak sie zmienia pogoda wiec po co takie gadanie ??????????

TAK siedzę i się zastanawiam po co wy to wszystko piszecie ten zły tamten dobry jak wszędzie jest takie samo gówno??? czyżby kogoś zawiść zżerała,czy jak???nudy???żal do kogoś???nie potrafię tego ogarnąć A nie lepiej polecić kogoś co pomógł zwalczyć chorobę byśmy wiedzieli gdzie w razie czego się udać???

Mozesz doprecyzowac gdzie sie dziala ta cala historia? W Polsce czy w Norge?
Z kontekstu to niestety nie wynika.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A sorki działo sie to w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
po raz pierwszy od 45 postów Przemku nie uzyłes zdania "mam na to wyjebane".....

czyli albo beda z ciebie ludzie, albo pkt widzenia, zalezy od pkt siedzenia......

masz racje, nasi "lekarze" tez nie są najlepsi, ale uwazam ze te tłumoki mogłyby sie wiele od naszych tłumoków nauczyc mimo wszystko.....

no, ale my przeciez z katarkiem latamy do lekarza i bierzemy reklamówki antybiotyków.....
a to wszystko przeciez tkwi w głowie (prawda janek)?

tak sie zastanawiam, co tkwi w twojej głowie? czy oby podczas robienia porzadków po WTC nie jebneło cie cos z góry w łeb ?(!)
ja tak miałem, jak jebnąłem sie w głowe podczas.... krojenia sałatki, ale na szczescie polscy medycy mnie uleczyli : ))
moze i czas na ciebie, o ile nie jest juz za pózno......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

ja tak miałem, jak jebnąłem sie w głowe podczas.... krojenia sałatki, ale na szczescie polscy medycy mnie uleczyli : ))

tak ci się tylko wydaje gepardzie
dalej
widać, słychać i czuć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Moja mówi co innego,,,,

ale w sumie na dobre mi to wyszło, bo nie musze juz wykonywac tak ekstremalnych zadan.....

odkurzacz mnie kręci ostatnio : )

ps: Idz do lekarza starcze, bo jeszce moze cos uratują!
w przeciwnym wypadku dostaniesz golf bez rekawów very soon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:
Moja mówi co innego,,,,

a co twoja ma mówić?

dopóki jesteś sponsorem
rzadko bywającym w domu i korzystającym
dopóty jesteś chwalony
P.S
wstrzymaj na chwilę sponsoring to się dowiesz co tzw. twoja myśli o tobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
janek > ja sie modle, zeby moja nie wstrzymała sponsoringu, bo pójde z torbami......

Ludzie w polandii zarabiaja pieniadze, o których w norge mozna tylko pomarzyc......

takze hamuj pietą janek : )

PS: a co mówi ci "twoja" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

gepardzie
te narośla to się biorą nie od jebnięcia
i medyk tu nic nie poradzi

cholera, a może jednak od jebnięcia, ale w każdym bądź razie nie w sałatkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok